Colleagues

Akikkel Ön találkozik

Novák Anita, a rendezvényes

Nyíregyházán születtem és jártam első iskoláimba, így a Zrínyi Gimnáziumba is.
Miután Szolnokon a Külker Főiskolát elvégeztem, a Hypobank központjában helyezkedtem el, mint vállalati hitelelemző. Sok ügyféllel kerültem kapcsolatba, ez jó tréning volt, de élveztem az elemző munkát is.  A Gyes után kerültem a Jardinette-be értékesítési vezetőként, amely új feladat elé állított. Az elmúlt 3 évben sok újítást vezettünk be kezdeményezésemre, úgymint a vasárnapi gyereksarkot, a team-cookingot vagy az esküvőkóstolót. Szeretek a vendégek, a megrendelők fejével gondolkozni és őket jó háziasszonyként vendégül látni. Mindig kihívás az egyes ajánlatkérésekre valami egyedit kitalálni és megpróbálni tényleg különlegeset nyújtani a megrendelőnek. Beszélek németül, olaszul és angolul. Három kisfiam folyamatosan edzésben tart otthon is.

Szentkirályi Szilárd, fizető felszolgáló

Három gyermek édesapja vagyok, kis családommal a XI. kerületben élünk. Az általános iskolai évek után a Budai Nagy Antal Gimnáziumba jelentkeztem és kiváló tanáraimnak hála itt szereztem meg az élethez való nyitottság és szemlélet alapjait. A Huba utcai Vendéglátóipari Szakközépiskola alatti gyakorlatot a Penta Szállóban töltöttem, majd felszabadulva, első munkahelyem a Rubin Apartman Szálló volt. Majd az Il Treno Pizzériájában voltam fizető pincér. Ezután egy évig Hegedűs „Bello” Ristorantéjában tanultam meg amit a „fehérkesztyűs” vendéglátásról meg lehet.

Ezután Szentendrén a Vidám Szerzetesek étteremben életem majdnem legszebb öt évét dolgozhattam le. A távolság és a heti 6 munkanap öt év után kimerített, ezért közelebb helyezkedtem el, a Chicago étteremben, mint fizetőpincér dolgoztam másfél évet, az étterem bezárása után pedig az Articsóka étterembe kerültem, és itt további hat évet dolgoztam.

2003. nyarán kerültem a Jardinette-be, és a mai napig is kitartok az étterem mellett. Már az első pillanatban „megfogott” az étterem hangulata, a kert és a fények, a vendégekkel való családias bánásmód és Kálmán Úr szakmai szemlélete. Emiatt maradtam itt és ebben hiszek ma is.
Szeretem a kollégáimat, akiket megszoktam, azokat segítem, ha tudom és ki is állok értük!
Főleg angolul és németül beszélek, továbbá beszélem még az olasz, a héber és az orosz nyelvet konyhanyelvi szinten.

 

És akikkel Ön nem találkozik

(de akik a háttérben Önért szorgoskodnak)